Alpine CDE-205DAB

2005727
Antall på lager: 1

2 290,-

% 3 025,- (24% rabatt)
Alpine cde-205dab er en velutstyrt cd/radio med inngang for USB, AUX, handsfree og musikk avspilling via bluetooth.
Produktinformasjon "Alpine CDE-205DAB "

Alpine cde-205dab

Alpine cde-205dab har alt du trenger fra en dab+ radio med cd spiller. Velkjent Alpine lydkvalitet, enkel betjening og ett oversiktlig display. 
Koble til din Smart telefon eller IPod via USB inngangen i fronten på spilleren, og betjen den fra spillerens betjenings panel, eller spill musikk fra Spotify eller internettradio via Bluetooth audio. Valget er ditt. Med cde-205dab kan du betjene musikk samlingen din fra spillerens betjenings panel på en enkel og intuitiv måte. Med en USB minnepinne kan du lagre og spille av filformater som MP3, ACC, WMA og FLAC. USB porten støtter opp til 1000mA strømtrekk og lader også telefonen din mens du spiller musikk.

CDE-205DAB har variabel RGB belysning som gjør at den kan bli tilpasset bilens belysning. Det er 150 000 forskjellige farge nyanser å velge imellom, og display og knapper kan justeres uavhengig av hverandre. Spilleren har også en funksjon kalt Black out,  som gjør at displayet går i sort noen sekunder etter at betjeningen har blitt brukt. Grei funksjon når en kjører på kveldstid for å slippe sterkt lys fra spilleren. 

Alpine cde-205dab har innebygget bluetooth handsfree med høy kvalitet, noe som gjør at du enkelt og sikkert kan ta telefonsamtaler mens du kjører.  Funksjoner som direkte oppringing fra telefonbok, samtale venter og mulighet for automatisk svar forenkler bruken av handsfree. En separat mikrofon for best mulig lyd kvalitet følger med spilleren.

Lydjusteringer


Alpine cde-205dab er spekket med justerings muligheter som gjør at lyden kan bli tilpasset ditt lydbilde. Bass Engine SQ gjør at du får bedre fylde i bassen, en 3 bånds Parametrisk Equalier gjør at du kan justere frekvensområdet du ønsker, og det er 10 forhåndslagrede lydoppsett for enkelhetens skyld. 
Koble til en ekstra  forsterker til spillerens 3 linjeutganger, eller benytt deg av den innebygde 4x50watts forsterkeren. Valget er ditt. Cde-205dab har innebygget highpass/lowpass delefilter, og egen subwoofer justering. 

  
Spesifikasjoner
DAB+/FM DAB+/FM
Service following Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Apple Carplay Nei
Android Auto Nei
USB inngang Ja, 1 port
AUX inngang Ja
SD-minnekort Nei
iPod/iPhone kompatibel Ja
Android kompatibel Ja
Spotify Ja
Flac Ja
Bluetooth musikk/tale Ja/Ja
A2dp musikk avspilling Ja
Utgangseffekt 4 x 50W
Rca-linjeutgang Ja
Hi-pass filter Ja
Low-pass filter Ja
Avtagbart Frontpanel Ja
Fjernkontroll Ekstrautstyr
Dybde chassis Vanlig chassis

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.