Alpine UTE-204DAB

2005739.1
Antall på lager: -1

2 290,-

% 2 420,- (5% rabatt)
Alpine ute-204dab er en godt utstyrt DAB+ radio med innebygget USB, AUX og bluetooth handsfree med musikk strømming. Godt bruker grensesnitt samt tydelig display gjør denne spilleren fra Alpine til en av våre favoritter.
Produktinformasjon "Alpine UTE-204DAB "

Alpine ute-204dab

Alpine ute-204dab er en godt utstyrt DAB+ radio uten CD med USB, AUX,  bluetooth handsfree og musikkavspilling. Spilleren har USB og AUX tilkobling i front for enkel og sikker tilkobling av ekstern lydkilde. Koble til din telefon via USB eller bluetooth, og spill av favoritt musikken din med betjening på spillerens display.  

Ute-204dab er kompatibel med Apple og Android telefoner, og du kan koble til via USB eller Bluetooth for å spille av din favoritt musikk. Alpine ute-204dab har mulighet for avspilling av FLAC filer via USB avspilling for best mulig lyd kvalitet. Ta med deg musikken på en USB pinne og betjen spillelister enkelt fra ute-204dab sitt betjenings panel. Filformat som er støttet er MP3, AAC, WMA i tillegg til FLAC.

Variabel RGB belysning gjør at spilleren kan tilpasses bilens instrument belysning for en perfekt integrering. Du kan justere styrken på belysningen for best mulig tilpassing til instrument belysningen, eller bruke funksjonen Black out. Da vil displayet miste all belysning etter noen sekunder, og det er ingen forstyrrende lys hvis du kjører på kveldstid.  

Alpine ute-204dab har innebygget bluetooth handsfree med høy kvalitet, noe som gjør at du enkelt og sikkert kan ta telefonsamtaler mens du kjører.  Funksjoner som direkte oppringing fra telefonbok, samtale venter og mulighet for automatisk svar forenkler handsfree bruken. En separat mikrofon for best mulig lyd kvalitet følger med spilleren.   


lydjusteringer

Alpine ute-204dab har en rekke av justeringsmuligheter for at du skal kunne får det lydbildet som du ønsker. Bass Engine SQ gjør at du får bedre fylde i bassen, samt en 3 bånds Parametrisk Equalier med 10 forhåndslagrede lydoppsett. Koble til en ekstra  forsterker til spillerens 3 linjeutganger, eller benytt deg av den innebygde 4x50watts forsterkeren. Valget er ditt. Ute-204dab har  innebygget highpass/lowpass delefilter, og egen subwoofer justering. 

 
Spesifikasjoner
DAB+/FM DAB+/FM
Service following Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Apple Carplay Nei
Android Auto Nei
USB inngang Ja, 1 port
AUX inngang Ja
SD-minnekort Nei
iPod/iPhone kompatibel Ja
Android kompatibel Ja
Spotify Ja
Bluetooth musikk/tale Ja/Ja
A2dp musikk avspilling Ja
Utgangseffekt 4 x 50W
Rca-linjeutgang Ja
Hi-pass filter Ja
Low-pass filter Ja
Avtagbart Frontpanel Ja
Fjernkontroll Ekstrautstyr
Dybde chassis Vanlig chassis

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.