DAB Adapter / Streaming

Noen biler er forberedt for DAB+ mottak og trenger kun en DAB modul, andre ønsker kun ett universalt DAB adapter eller mulighet for bluetooth streaming. BRS Sandnes har løsninger for de fleste, og fører anerkjente merker som Alpine, Dension, Kufatec, Nordab og Anywave. 

Filtrer
Alpine EZi-DAB-BT
EZi-DAB-BT fra Alpine er en avansert DAB løsning til bil med innebygget blåtann hands-free som er enkel og kjapp å plassere. I de fleste tilfeller trenger du ikke verktøy engang, kun noen enkle steg og du er oppe og kjører.
1 998,-
DENSION DAB/DAB+ MOTTAKER
Dension dbu3gen kobles ganske enkelt til systemets USB-inngang og DAB-kanalene vil da være tilgjengelige på samme måte som mp3-filene på en USB-minnepenn. Systemet styres med bilens radio, infotainment system eller multifunksjons ratt.
1 995,-
18 %
Alpine EZi-DAB-GO DAB+ Adapter
Alpine EZIDAB GO er ett universalt DAB+ adapter med bluetooth musikk avspilling og Spotify styring. Adapter er uten skjemmende kabler og enkelt å montere. Vår bestselger.
1 795,- 2 178,-
DENSION DBU3DAB
Dension dbu3dab er ett foretrukket valg når man skal anbefale DAB-integreringsløsning til bilstereo og infotainment systemer med USB-inngang!
1 995,-

Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.