FUSION MARINE STEREO MSRA770

0100190500
Antall på lager: 1

8 359,-

Fusion Marine Stereo MSRA770 er verdens første båtstereo med touchskjerm med AirPlay® 2-programvarefunksjon og innebygd Wi-Fi®-tilkobling.
Produktinformasjon "FUSION MARINE STEREO MSRA770"

LYDINNOVASJON I SÆRKLASSE

MSRA770 er verdens første båtstereo med touchskjerm med AirPlay® 2-programvarefunksjon og innebygd Wi-Fi®-tilkobling. Apollo RA770 har omdefinert eksepsjonell lyd med revolusjonerende teknologi og nyskapende design.

  • Egendefinerte lydprofiler for hver sone i båten leverer overlegen lydkvalitet
  • Lydstrømming med Wi-Fi-teknologi gir lyd av høy kvalitet med en raskere dataoverføringshastighet
  • Opplev sømløs lydstrømming av høy kvalitet fra musikkapper via AirPlay 2-funksjonen1 fra Apple®
  • Få stor musikalsk valgfrihet med PartyBus™-Network-teknologi
  • Den 4,3-tommers touchskjermen har funksjoner for avspilling, pause og hopp over ved hjelp av kommandoer på berøringsskjermen
  • Styr musikken fra en kompatibel multifunksjonsskjerm (MFD), smartenhet eller Garmin-klokke
NB: Antenne Fusion MSDAB100A trengs til denne enheten.

UTFORMET OG KONSTRUERT I HENHOLD TIL TRUE-MARINE™-STANDARDER

Apollo RA770-stereoen er bygd på designfilosofien til True-Marine fra Fusion®, og har et IPX6- og IPX7-godkjent vannbestandig frontpanel og er testet for et høyt nivå av beskyttelse mot salt, tåke, temperatur, vibrasjoner og UV-stråler.

MODERNE DESIGN OG ESTETIKK

Den svarte fronten passer perfekt inn i svarte glasspaneler for et enhetlig utseende ved roret, og kompletterer annen elektronikk og multifunksjonsskjermer for en ren, enhetlig og elegant montering.

FUSION DIGITAL SIGNALBEHANDLING (DSP)

Fusion DSP er en enkel, teknisk overlegen lytteopplevelse som optimaliserer lydsignalet som leveres til Fusion-systemet for å produsere overlegen lydkvalitet ved alle volumnivåer i alle lyttemiljøer.

DSP-PROFILER SOM ER ENKLE Å INSTALLERE

Med noen få klikk på en kompatibel smarttelefon er det enkelt å konfigurere DSP-profilene med den kostnadsfrie Fusion-Link™-appen. Du kan konfigurere de forhåndskonfigurerte DSP-profilene én gang og glede deg over lyd med høy kvalitet tilpasset ørene dine og miljøet.

LYDSTRØMMING MED WI-FI

Som den første i sitt slag for båtstereoer kan du glede deg over klarhet og førsteklasses lydkvalitet med Wi-Fi, inkludert bekvemmeligheten ved AirPlay 2 fra Apple® og universell plug-and-play (UPnP).

APOLLO RA770 MED SRX400

Apollo RA770 er utformet med Wi-Fi om bord, og den perfekte partneren SRX400 kan kobles til uten å trekke ledninger – noe som reduserer monteringstiden, kostnadene og kompleksiteten.

TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Oppdateringer er nå tilgjengelige fra en kompatibel smarttelefon eller enhet via den kostnadsfrie Fusion-Link-appen. Det er enkelt å holde Apollo-serien oppdatert.

STEREOGRUPPERING

Ved hjelp av gruppering kan du koble sammen flere stereoer i Apollo-serien som er koblet til det samme nettverket, og spille av den samme lydkilden synkronisert på alle stereoanlegg.

VOLUMKONTROLL

Bla. gjennom tilgjengelige soner i båten, og gled deg over uavhengig volumkontroll, eller velg ALL-volum for å justere en gruppe stereoanlegg samtidig.

STRØMALTERNATIVER

Med strømalternativer kan du slå på alle tilkoblede stereoer i Apollo-serien i standby-modus på Fusion PartyBus-Network eksternt fra en annen stereo i Apollo-serien.

HJEMMESONE

Hjemmesonen er den fysiske sonen om bord i båten der stereoanlegget er installert. Når du har justert lyden i en annen sone, kontrollerer stereoen som standard hjemmesonen etter en periode uten aktivitet.

BERØRINGSSKJERM MED ETT GLASS

Berøringsskjermen med førsteklasses glass er vakker fra kant til kant. Bare trykk på eller sveip over skjermen for stereokontroll uten å måtte prøve å finne den riktige knappen.

FRIHETEN TIL Å VELGE Å LYTTE TIL DET DU VIL

Dra nytte av de mange tilgjengelige kildealternativene, inkludert AirPlay 2-funksjonen1, Bluetooth®-teknologi, UPnP1, optisk lyd, avanserte SiriusXM®-funksjoner, DAB+-radio, AM/FM-radio, AUX og USB-tilkoblinger.

AVANSERTE SIRIUSXM-FUNKSJONER ER TILGJENGELIGE

I tillegg til at det er lagt til albumgrafikk på skjermen, er et utvalg avanserte funksjoner nå tilgjengelige på SiriusXM.

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.